AGIC: Associació de Gremis d'Instal.ladors de Catalunya
AGIC: Associació de Gremis d'Instal.ladors de Catalunya
agic - Qui Som

Benvinguda del president


AGIC: Associació de Gremis d'Instal.ladors de Catalunya

Desprès de 6 anys liderant aquesta Associació i havent assolit un balanç immillorable i brillant, l’August Serra va decidir donar un tomb a la seva activitat personal i altruista. Tanmateix, segueix treballant desinteressadament per a tot el col·lectiu d’instal·ladors en el Comitè Executiu de FENIE (Federació Nacional d’Electricistes) i podem seguir comptant amb ell com a tresorer d’AGIC. La seva actitud honesta, conciliadora i constructiva juntament amb el seu talent i esforç personal han deixat una empremta i un camí traçat que, per una part incrementa l’admiració en vers a ell de tot el nostre col·lectiu i per una altra, estimula a assolir nous reptes a tots els membres de la Junta Directiva d’AGIC.

Com a nou President d’AGIC, des del desembre de l’any 2015, estic vivint tot el pes i la responsabilitat que té el fet de representar i defensar els interessos de mes de 3.000 empreses dins l’àmbit geogràfic de tota Catalunya. És un repte important, però la veritat és que la qualitat humana i l’empenta de tot l’equip d’AGIC ens dona la força i la il·lusió necessàries per a desenvolupar aquesta tasca corporativa amb èxit. Dins d’aquest equip voldria destacar especialment la dedicació, la implicació i l’energia positiva del nostre Director, en Raül Rodríguez. La seva sòlida formació i la seva enèrgica joventut han fet molt més fàcil dur a terme tots els objectius que ens hem marcat.

Actualment AGIC està formada per 10 Gremis Comarcals que son ADICAE (Figueres), AGRISEC (Lleida), BARCELONA, DELTEBRE, GRANOLLERS, L’HOSPITALET, MATARÓ, MONTSIÀ-AMPOSTA, REUS i SABADELL. A més a més ASFRICAT (Associació de Frigoristes de Catalunya) també està integrada dins AGIC. La missió d’AGIC és canalitzar i donar solucions a les propostes, inquietuds, iniciatives i problemes d’aquests Gremis que en gran part coincideixen amb els que tenen la resta d’Associacions que hi ha a Catalunya. Per això seria una fita històrica arribar a cohesionar tots els Gremis de Catalunya en una sola entitat. En aquest sentit, considero que és vital mantenir la identitat geogràfica local o comarcal de tots els Gremis, perquè aquesta és l’essència del nostre país, però crec que encara ho és mes el fet de poder ser sostenibles econòmicament i de poder sumar sinèrgies en tots els afers que son genèrics i que afecten a totes les empreses instal·ladores de Catalunya.

L’evolució meteòrica de totes les tecnologies associades a la nostra activitat i el ventall inacabable d’especialitzacions que assumim les empreses instal·ladores de Catalunya, aspecte que s’està contagiant a la resta d’empreses instal·ladores d’Espanya, fa que el nostre desenvolupament cap a les noves tecnologies del futur i el reciclatge necessari per a dur-les a terme vagi totalment lligat a l’existència d’una Associació dinàmica i eficaç com AGIC, per poder canalitzar correctament totes aquestes oportunitats.

Desprès de molts anys de grans esforços per a mantenir en la línia de flotació a les nostres empreses estem veient que el futur ens depara reptes molt importants i grans oportunitats de negoci. L’autoconsum, el vehicle elèctric, l’eficiència i l’assessorament energètics, les telecomunicacions, la inspecció de gas i la comercialització del gas i l’electricitat, entre moltes d’altres, seran activitats prioritàries per a les empreses instal·ladores, per tant AGIC ja està treballant en totes elles per facilitar-vos eines útils.

Voldria donar un valor especial a la possibilitat que se’ns ha obert a les empreses instal·ladores per a poder comercialitzar el gas i l’electricitat als nostres clients mitjançant FENIE ENERGIA. Amb la liberalització de l’energia, a finals del segle passat, es van signar molts acords entre les Associacions d’Instal·ladors i les grans Comercialitzadores d’Energia dirigits a promoure l’activitat, però el pas del temps ens ha demostrat que no va ser una bona decisió perquè la situació d’igualtat inicial ha evolucionat unilateralment i s’ha convertit en un camí sense retorn per a moltes empreses instal·ladores. En canvi, FENIE ENERGIA ha estat tot el contrari, inicialment creava moltes incerteses però la seva evolució impressionant i exponencial ha demostrat que una Comercialitzadora dels Instal·ladors no solament és possible si no que és necessària. A més a més ens fa reflexionar sobre la potència i força que tenim els instal·ladors quan estem units i cohesionats.

Per acabar voldria agrair sincerament la il·lusió i el sacrifici de tots els instal·ladors que s’han involucrat dins l’activitat de tots els Gremis de Catalunya, de forma desinteressada i altruista, amb l’únic objectiu de millorar el futur de totes les empreses instal·ladores del nostre País. Perquè al final, els Gremis més que entitats són les persones que els fan créixer.

Espero que en aquesta nova Web d’AGIC hi trobeu totes les eines necessàries per ajudar-vos a desenvolupar les vostres empreses i per mantenir-vos informats sobre les noves reglamentacions i tecnologies. També us agrairem que la utilitzeu per a donar-nos la vostra opinió dirigida a millorar tots els serveis que us podem oferir.

AGIC serà útil en tant en quant sigui una eina positiva per a vosaltres.

Jaume Alcaide
President d'AGIC


agic - qui som

Missió i Visió
La missió de AGIC és la de donar suport a les associacions que la formen amb l'objectiu de difondre noves línies per millorar la competitivitat de les empreses instal·ladores i canalitzar iniciatives sent el nexe entre empreses, professionals i l'Administració generant un mercat integrat i equilibrat.

La Visió de AGIC és la d'arribar a ser l'Associació de Gremis d'instal · ladors de totes les empreses instal·ladores de Catalunya, amb una forta capacitat per oferir un servei de suport als associats que la componen, creant un segell distintiu que garanteixi la qualitat i la seguretat en el sector, contribuint de forma activa a una millora de les oportunitats de negoci i de la gestió empresarial.

agic - qui som

Valors
Els nostres valors es basen en la vocació de servei cap a les nostres empreses. La responsabilitat i el compromís per traspassar la situació complicada situació actual, la professionalitat a través de l’obtenció de resultats tangibles per als nostres associats i pel sector, el treball en equip que des d’un inici a estat d’insígnia d’AGIC i la integritat són valors que de d’AGIC defensem des de la nostra creació.AGIC, Associació de gremis d’instal·ladors de catalunya

La missió de AGIC és la de donar suport a les associacions que la formen amb l'objectiu de difondre noves línies per millorar la competitivitat de les empreses instal·ladores i canalitzar iniciatives sent el nexe entre empreses, professionals i l'Administració generant un mercat integrat i equilibrat.
Telf. 934 521 662
Fax: 934 510 203
c/ Bruc, 94 baixos · 08009 Barcelona · Spain


Error, avisimportant

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome